• image Prelibato importeert en levert Italiaanse producten van hoge kwaliteit.
  Uit noord Italië specialiteiten zoals carnaroli rijst, ambachtelijk bier, biologische wijnen, chocolade, grappe and uit zuid Italië: extra vergine olijfolie, olijven, gedroogde tomaten, kruiden, paddestoelen, pasta, koffie, limoncello, etc.
  Ook een selectie van zuivelvrije, glutenvrij, suikervrij en fair-trade producten.

  More
 • image Kwaliteits producten uit zuid Italië, zoals groene olijven, extra vergine olijfolie, gedroogde tomaten, aubergine filets, artisjokken.
  Ook specialiteiten uit Calabrië zijn in ons assortiment, rode ui van Tropea voor horeca en retail verpakking.
  More
 • image Koffiebonen, pads, capsule en gemalen. Een mooie assortiment van verschillende koffie mengsels.
  Van classic tot sterke smaak, biologische en fair-trade, en afbreekbaar capsule zijn ook beschikbaar.
  Voor kleine winkels en voor horeca gebruik.

  More
 • image BICERIN chocoladeroom likeur - tot de oude Turijnse cultuur en traditie. Het is gebaseerd op de beroemde Gianduja chocolade, dat wil zeggen een mengsel van cacao en geroosterde hazelnoten, dat is vernoemd naar Gianduja, het traditionele masker van de Turijnse carnaval gevierd in de commedia dell arte.
  Aan het begin van de 19e eeuw werd Bicerin (uitgesproken als bee-cheh-roen) aangeboden in alle cafes in Turijn, zoals vermeld in de beste gastronomische literatuur.
  More
 • image Grappa di Moscato 18 maanden gerijpt - Een geurige druiven brandewijn met een alcoholgehalte van Italiaanse afkomst.
  De grappa heeft 18 maanden in eikenhouten vaten gelegen om te rijpen.
  More
 • image Bicerini gianduiotti: Gemaakt van een fijne donkere chocolade en gevuld met onze hazelnootlikeur op basis van chocoladeroom, i Bicerini is een delicatesse en is afgeleid van de traditionele cultuur van de Bicerinlijn uit Turijn
  More
1
a
b